zaterdag 9 april 2011

Diepte lijsten

Het is alweer even geleden dat ik wat op mijn blog heb geschreven maar ben erg druk geweest en had weinig tijd om te knutselen, wat ik erg jammer vind. Ik hoop de komende tijd iets meer tijd vrij te maken om te kunnen freubelen. De afgelopen week ben ik druk geweest me een dieptelijst voor de overburen want die hebben er sinds 25 februari een 2e dochter bij.
Toen mijn zoon 18 werd heb ik voor hem een dieptelijst gemaakt. Hierin heb ik zijn geboortekaartje gebruikt, een babyfoto en ik had nog zijn rijbewijs van Autotron Rosmalen. Omdat hij van ons zijn rijbewijs kreeg, mocht ook deze niet ontbreken in de lijst. Toen hij af was vond ik hem zo leuk geworden dat ik er voor mijn dochter ook een heb gemaakt.



Toen er bij de overburen een een baby werd geboren dacht ik gelijk, ik geef geen kleertjes, slofjes of een cadeaubon, maar ik ga ook hier met het geboortekaarje aan de gang. Bij de IKEA heb ik een witte dieptelijst van 50 bij 50 gehaald en aan de oma een leuke foto gevraagd van de nieuwe spruit samen met haar zusje. Van mijn zus José had een programma gekregen om teksten op foto's te maken, dus na het bewerken en afdrukken van de foto kon ik aan de slag. Voor de kleuren ben ik van het geboortekaartje uitgegaan in de hoop dat dit ook de kleuren van de babykamer waren. Ik moet zeggen ook deze is weer erg leuk geworden.






Gisteren zijn we op kraamvisite geweest en ook zij vonden hem heel leuk geworden.
Nou dit was het weer voor deze keer en hoop gauw weer leuke dingen te laten zien.

Groetjes Dicky