dinsdag 17 mei 2011

Kaartjes en labels

Omdat het toch niet zulk mooi weer was de afgelopen dag heb ik lekker zitten knutselen. Mijn nichtje Monica zit nu midden in haar examens, om haar succes te wensen heb ik een leuk kaartje voor haar gemaakt. Nogmaals Monica succes en doe je best.
Om dat ik toch bezig was heb ik ook nog wat kaartjes in voorraad gemaakt. Ik vond ze zelf erg leuk geworden.


Ook heb ik in tussen een aantal labels af voor in mijn labeldoos, dus samen met de labels die er al in zitten is deze voorlopig aardig gevuld.

  
      

Nou dit was het weer voor deze keer, allemaal een fijne dag verder. Groetjes Dicky

zaterdag 14 mei 2011

Labeldoos

Hij is eindelijk af, mijn labeldoos en ik vind hem zelf erg leuk geworden. De meeste stempels die ik heb gebruikt zijn van Eline's huis, zelf vind ik dit erg leuke stempels. Er zitten al een aantal labels in, maar ik ben nog met een aantal bezig die nog niet helemaal af zijn. Ook die worden weer erg leuk en zodra die klaar zijn komen ze zeker op mijn blog te staan.


        


Zoals je kunt zien heb ik van twee vakjes één groter vak gemaakt zodat er ook grotere labels in kunnen, ook deze labels zijn nog niet helemaal klaar. Nou dit was het weer voor deze keer en ga lekker naar bed. Morgen hoop ik nog een paar uurtjes te kunnen knutselen want er moeten nog een paar kaartjes af en hoop de labels waar ik mee bezig ben ook klaar te krijgen.

dinsdag 10 mei 2011

Babykaartjes

Ondanks het mooie weer afgelopen weekend heb ik toch nog het een en ander zitten freubelen. Vrienden van ons zijn gisteren voor het eerst opa en oma geworden. Om iedereen met de nieuwe spruit te feliciteren heb ik twee leuke kaartjes gemaakt. Ik vind ze zelf erg leuk geworden.




Voor moederdag heb ik voor mijn schoonmoeder een theedoos leuk versierd want die had ze nog niet. Ze was er erg blij mee en vond hem ook erg leuk geworden, ik ben alleen vergeten er een foto van te maken maar dat kan altijd nog. Ik ben nu nog bezig met mijn eigen theedoos om labels in te stoppen en met het maken van labels. Nou dit was het weer voor deze keer en hoop snel mijn labeldoos en labels te kunnen laten zien.

woensdag 4 mei 2011

Kadodoosjes

Van José kreeg Herman met zijn verjaardag een leuk doosje met geld erin. Ik vond hem zo leuk dat ik aan haar de mal heb gevraagd en hem heb nagemaakt. Ik vond ze zelf erg leuk geworden. De afgelopen weken had ik een aantal verjaardagen dus de doosjes die ik had gemaakt kwamen goed van pas.




De stempels had ik ook even bij José geleend maar vond ze zo leuk dat ik ze zelf ook maar heb bestelt. Ik ga zometeen nog even een paar nieuwe doosjes maken zodat ik er weer een paar op voorraad heb en door José heb ik ook leuke ideetjes op gedaan voor leuke labeltjes dus daar ga ik ook wat mee doen. Morgen ga ik bij de Xenos een theedoos halen en versieren, dan heb ik gelijk iets om de labels in te doen als ik er een paar klaar heb.

Nou ik ga snel wat doen anders wordt het alweer te laat.

Tot gauw.