dinsdag 28 juni 2011

Kaartjes

We hebben weer een druk weekend achter de rug. Afgelopen zaterdag was mijn zoon Marco jarig, hij werd alweer 20 jaar. Wat worden ze snel groot hé. Hiervoor moesten de nodige boodschappen worden gedaan. Ik vind het ook altijd leuk om zelf mijn taarten te bakken dus ook dit moest gebeuren. En bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een zelfgemaakt kaartje.


Ik vond hem wel weer erg leuk geworden.
Zondag hadden we weer een verjaardag, mijn nichtje Monica vierde haar 16e verjaardag en gaf een bbq. Ook dit was weer erg gezellig en gelukkig hadden zij beter weer als wij. In plaats van taart had mijn zus José cupecake's gemaakt en die waren echt super leuk geworden, bijna zonde om op te eten (maar erg lekker). Ook voor Monica had ik een kaartje gemaakt.


Ook deze vond ik weer erg leuk geworden. Nou dit was het weer voor deze keer. Ik heb het de komende dagen nog erg druk. Komend weekend hebben we een 25 jarige bruiloft en 3 verjaardagen.  Hiervoor moet nog het een worden afgemaakt. Het resultaat zien jullie de volgende keer.
Groetjes Dicky


maandag 20 juni 2011

Vaderdag

Omdat het van het weekend zulk slecht weer was heb ik lekker zitten knutselen, want heb nog een hoop te maken de komende tijd. Zaterdag heb ik nog even snel voor vaderdag een labeltje gemaakt.


Hij is eenvoudig, maar ik vond hem wel erg leuk geworden. De man van mijn nichtje die in Spanje woont is morgen jarig, dus ook daar voor moest nog een kaartje worden gemaakt. Hiervan ben ik alleen vergeten een foto te maken voor dat ik hem op de bus deed.
Op vaderdag was het hier dubbel feest want we waren ook nog eens 24 jaar getrouwd. Van mijn man kreeg ik, net als de andere jaren een hele mooie bos bloemen.


Hier was ik erg blij mee. De kinderen namen ons mee uit eten naar de Dorpsgek in Maarssen. Dit was erg gezellig en we hebben er heerlijk gegeten. We hadden dus een heel gezellig weekend.
Morgen ga ik weer verder met knutselen want heb nog een hoop te doen. Zaterdag word mijn zoon Marco 20 en zondag viert mijn nichtje Monica haar verjaardag zij wordt 16 dus daar moet ik nog kaartjes voor maken. Zaterdag 2 juli hebben we een 25 jarige bruiloft en daar ben ik ook nog voor bezig. Nog genoeg te doen dus. Het resultaat laat ik zien als het af is.
Groetjes Dicky

vrijdag 17 juni 2011

Kaartje en babylijst

Afgelopen week ben ik bezig geweest met een nieuwe babylijst voor de overburen. Voor hun had ik er al een gemaakt voor de jongst en ze wilden er ook graag een voor de oudste. Dus ik ben aan de slag gegaan en dit is het resultaat.



De vlinder vind ik ook erg gelukt (twee vlinders op elkaar met foamtape er tussen).

Woensdag hoorde ik dat mijn nichtje Monica geslaagd was, dus moest ik nog even snel een kaartje voor haar in elkaar zetten. Dit is het resultaat geworden.


Ik vond hem weer erg leuk geworden. Nou dit was het weer voor deze keer. Ik wens jullie allemaal een fijn weekend en hoop dat het weer ook nog een beetje meewerkt.

Groetjes Dicky      

zondag 12 juni 2011

Mini fotoboekje

Nu het weer iets kouder is ben ik weer lekker aan het knutselen geslagen. Van mijn vriendin Sylvia kreeg een groot stuk stof om mee te knutselen. Toen ik met de stof thuis kwam begon ik gelijk te peikeren wat ik ermee zou doen. Ik had nog karton liggen en ben gelijk aan de slag gegaan. Het is een kleine versie van het fotoboek geworden, wat ik al een keer heb gemaakt. Het was even om te proberen maar vind hem zelf wel erg leuk geworden.

  
  

Ik weet nog niet welke foto's ik erin ga plakken maar dat komt nog wel.

Vandaag kreeg ik ook nog een hele mooie bos bloemen van mijn zus Cal om mij te bedanken en daar heb ik nog even snel een foto van gemaakt. Ik was hier erg blij mee.


Voor de overburen ben ik nog bezig met een geboortelijst maar die is nog niet helemaal af, maar als hij af is komt hij ook nog op mijn blog te staan. Ik wens iedereen een fijn pinksterweekend en hoop dat de zon zich de komende dag ook nog even laat zien.
Groetjes Dicky
          

vrijdag 3 juni 2011

Kauwgompotjes

Vandaag weer lekker van het mooie weer genoten, alleen jammer dat die wind niet gaat liggen. Vanavond lekker met mijn gezin en  met José en haar gezin zitten bbq. Ik hoop dat jullie net zo van het mooie weer hebben genoten.
Nou ik heb drie kauwgompotje bewerkt en dit is het resultaat.


Ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik heb er nog een paar staan maar die moet ik nog bewerken, maar dit weekend ga ik nog even van de zon genieten als de wind een beetje gaat liggen. Nou prettig weekend allemaal.
Groetjes Dicky

donderdag 2 juni 2011

Welkom thuis

Wat was het vandaag weer lekker weer, alleen jammer dat er later meer wind kwam. Ik hoop dat jullie ook nog even lekker in de zon hebben gezeten. Aan het einde van de middag ben ik binnen lekker gaan knutselen, daar had ik echt zin in. De laatste tijd had ik daar niet echt tijd voor. De vader van mijn vriendin is gisteren thuis gekomen uit het ziekenhuis dus ik moets even een kaartje voor hem maken. Dit is het resultaat.
Ook ben ik nog druk bezig met het versieren van kauwgompotjes. Ik had er een hoop en wou ze eerst weggooien maar toen zag ik dat iedereen allerlei potjes versierden om er wat in te stoppen dus was blij dat ik ze nog niet weg had gegooid. Als ze af zijn laat ik het resultaat zien.
Groetjes Dicky